Jag har köpt nya böcker! Har inte läst lika mycket den här sommaren som jag brukar. Finns flera anledningar till det, en är att jag inte har tid utan har prioriterat att umgås med vänner och familjen. En annan anledning är att det inte har kommit ut böcker som jag vill läsa samt att jag hart haft köpa böcker förbud för att spara pengar. 
 
Men nu har jag äntligen köpt lite nya böcker och ska börja med att läsa de återstående tre delarna av Monster High så att min systerdotter kan få de böckerna. Jag anser även att Monster High böckerna är bra att läsa eftersom de kan användas i min kommande yrkesroll när jag vill diskutera om att vi alla är unika och att ingen är lika någon annan och hur man ska våga stå för den man är. 
 
Die for me och Until I die är en serietriologi som jag tyckte lät spännande om en tjej som förlorat sina föräldrar och flyttar till sina mor/far föräldrar i Paris med sin syster. Där möter hon en kiulle Vincent som det är något annorlunda med. Sista delen i serien finns If i should die finns inte som pocket ännu så köpte inte den boken.
 
After daybreak och Blood-kissed sky tillhör Darkness before dawn triologin. Darkness before dawn heter första boken i serien. Boken handlar om Dawn, dne värld Dawn lever i styrs av vampyrer. Människorna bor i städer innanför murar dit vampyrerna inte ska komma och för sitt skydd betalar de med blod en ledarvampyr som styr och bestämmer. Har läst Darkness before dawn och måste säga att jag verkligen gillade den vilket är anledningen till att jag köpte de övriga delarna.