När jag sitter och läser vill jag gärna ha musik på. Detta eftersom att jag anser att musik faktiskt kan göra en bok bättre. Det behöver förstås vara rätt sorts musik och olika musikgenrer passar till olika bokgenrer.
 
Min favoritgenre inom böcker just nu är paranormal romance. När jag läser den sortens böcker lyssnar jag på band såsom Paramore, Muse, Imagine Dragons, The Lumineers eller Passenger just nu. Jag anser att de här banden faktiskt lyfter fram mycket av det som böckerna vill få fram och förstärker de känslor som böckerna väcker. Finns såklart många fler band att lyssna på men det här är mina favoriter just nu.
 
Vet att jag lovat recension på Stav av skugor/City of bones men den får komma först på söndag då jag tillbringar tre dagar på Bråvalla festival! Jag fick se Paramore igår och måste bara säga att det helt klart är ett av mina favoritband och att jag verkligen är glad för att jag fick se dem trots träningsvärken i benen idag från allt hoppande igår. Idag taggar jag för Green Day, kommer blir helt otroligt!