Måste sluta köpa en massa böcker, spenderar mer tid på att beställa dem än vad jag gör på att läsa!
 
Är glad för mina nya böcker och jag har en hel del nytt att läsa, vilket är bra då jag under december månad får ta en paus från bokköp för att kunna köpa julklappar. 
 
Jag har hunnti läsa en av mina nya böcker från dennna omgång vilken är The Fiery heart av Richelle Mead som är den fjärde delen i hennes Bloodlines serier som är en spinoff till Vampire Academy. Måste få säga att jag älskar boken! Jag är helt kär i hennes karaktärer och hennes böcker är välskrivna med en underbar dialog. 
Har även köpt The Shadowhunter´s Codex som nämns flertalet gånger i City of bones/Stad av skuggor. Har länge velat ha den och nu har den äntligen kommit. 
De övriga böckerna är av Jamie McGuire som är författaren till Beutiful disaster/Walking disaster. Har inte full koll på vad de handlar om men de är en del av mitt projekt att läsa böcker som inte har fantasy/paranormal romance tema. Det jag läste om dem när jag köpte dem gjorde att jag tyckte att det verkade bra och eftersom jag gillade Beutiful disaster/Walking disaster hoppas jag att jag även gillar de här böckerna. 
 
Har hamnat i en liten downperiod av läsandet då jag snabbt tröättnar på en bok innan jag hunnit läsa klart den. Detta innebär att jag just nu läser fyra olika böcker. Before i fall av Lauren Oliver som handlar om en tjej som återupplever sin sista dag om och om igen. If i should die av Amy Plum som handlar om hur Kate hanterar det som hände men inte fick hända. Goddess Interrupted av Aimèe Carter som handlar om Kate och hennes kamp för överlevnad i Underjorden samt Rouge Descendant av Jenna Black som handlar om Nikki som är villig att göra allt för att skydda sin familj. 
 
Var och en av de här böckerna är riktigt bra men jag har fastnat vid ställen då det händer något dåligt vilket jag finner jobbigt att ta mig igenom och därför läser jag bara några sidor innan jag byter bok. Men jag kommer att ta mig igenom böckerna, det får bara ta lite mer tid än vanligt!
 
Nu är det snart dags att sova så jag ska nog ta och läsa lite ur en av mina böcker, får se vad jag känner för ikväll.