Har läst klart Before i fall av Lauren Oliver och måste säga att jag gillar den skarpt. Handlingen var intressant och det var spännande att få uppleva Samanthas sista dag om och om igen och få uppleva hennes känslor och upplevelser.
 
Efter att jag läst klart boken bestämde jag mig för att julpynta lite. Har inte så stor lägenhet som tur är så det gick ganska fort. Alla platser där det får plats en tomte har jag placerat en tomte på! 
 
Är mest nöjd med bokhyllan som är full av tomtar och böcker. Antalet böcker har ju ökat de senaste månaderna så nu finns det dubbla rader på de flesta hyllor. 
 
Just nu köper och letar jag efter kok/bak/pysselböcker med jultema. Detta eftersom jag har fått lust att pyssla lite inför julen så letar efter bra böcker med enkla recept och instruktioner tiull pyssel. Vill inte ha sådant som är för avancerat då jag riskerar att förlora intresset innan jag blir färdig. Har beställt ett par och väntar hem dem inom några dagar.
 
Nu ska jag försöka mig på att läsa klart If i shoul die av Amy Plum. Jag vill veta hur det ska gå för Kate och Vincent och om deras kärlek kan överleva allt, inklusive döden!