BEUTIFUL DISASTER
 
Abby Abernathy har nyss börjat på college och vill leva ett anonymt och försöktigt liv och vill begrava sitt förflutna och sina mörka sidor. Det hon inte hade planerat för var Travis Maddox skolans egna badboy som lever av att slåss och av one nights. Abby och Travis ingår i ett vad som förändrar både deras liv och livet för de som står dem närmast. Det börjar med en vänskap som utvecklas mer och mer och deras relatioon kan bara förklaras som en Beautiful Disaster. 
 
Den här boken är skriven utifrån Abbys perspektiv och består av känslor, lite mer känslor samt mer känslor. Hon har även lite skulkänslor, lever i förnekelse samt en otrolig bästa vän. Den vänskap som finns mellan karaktärerna i boken måste jag erkänna är något som lyfter boken väldigt mycket. 
 
Förutom känslor så har den en intressant dialog, bra personbeskrivningar, intressanta karaktärer och en riktigt bra handling.
 
Du vill hela tiden veta vad som händer mellan Travis och Abby, vad är det Abby döljer och hur kommer det här egentligen att sluta.
Jag läste boken och hade efter att ha läst nästan halva en dålig känsla av att något riktigt illa skulle hända i slutet i form av att någon skulle dö eller något annat illa. Kommer såklart inte berätta hur boken slutar men det var ett slut som var ganska självklart.
 
Jag vill ha mer av boken och gärna någon sorts spinoff då det fanns fler intressanta karaktärer än Travis och Abby i boken. Detta trots att de tar upp större delen av boken så är bikaraktärerna viktiga för hur saker utvecklar sig. 
 
Läs boken och bilda din egen uppfattning för den är svår att beskriva, jag gillar den och hoppas att andra också gör det. 
 
Boken kan köpas på svenska hos Adlibris Bokus CDON
Boken kan köpas på engelska hos Adlibris Bokus CDON
 
 
WALKING DISASTER
 
Travis Maddox är colleges egna badboy som lever av att slåss och one nights. Han träffar Abby Abernathy och hon är den första som står emot hans charm. Travis och Abby ingår i ett vad som förändrar och påverkar deras liv samt de som står dem närmast. 
 
Den här boken har samma handling som Beautiful Disaster men är skriven utifrån Travis perspektiv. I den här boken får man veta om vad Travis känner, tänker och hur han hanterar olika situationer. Du får även en bättre förståelse för varför Travis är som han är samt en förklaring till hans smeknamn på Abby. Jag anser att den här boken är ett bra komplement till Beautiful Disaster.
 
De både böckerna har samma handling men du bör ha läst Beautiful Disaster innan du läser Walking Disaster för att förstå allt som händer då delar av dialogen som finns i Beautiful Disaster fattas i den här boken. 
 
Boken förklarar väldigt bra de olika känslor som finns samt du frå en bättre förståelse för sådant som händer i Beautiful Disaster och hur de olika relationerna fungerar och utvecklas samt även hur olika situationer har kunnat uppstå.
 
Beautiful Disaster och Walking Disaster hör ihop ochj planerar du att läsa den ena bör du läsa den andra. 
 
Att Walking Disaster har några kapitel mer och avslutas på ett annat sätt än Beautiful Disaster anser jag ger den ett stort plus och gör att man absolut bör läsa den.
 
Boken kan köpas på engelska hos Adlibris Bokus CDON
Beautiful Disaster, Jamie McGuire, Walking Disaster,

Kommentera

Publiceras ej